Адвокатът на майката на убиеца на Цветков: Смятаме, че Кристиан е взел наркотици инцидентно

0

Адвокатът на майката на 22-годишният дрогиран Кристиан, който уби в катастрофа журналиста Милен Цветков, каза в ефира на БТВ тази сутрин, че най-вероятно момчето инцидентно е взело наркотици. Това е мнението на неговата майка Десислава Пешева, която адвокат Константин Симеонов защитава пред съда.

“Катастрофата с Милен Цветков е тежък пътен инцидент, който заради личността на пострадалия се преекспонира в обществото. Говорим, че искаме справедливост, а всъщност искаме линч“, уточни адвокатът.

Той  потвърди, че майката на обвинения в умишлено убийство Кристиан Николов се намира в дома си при гаранция от 100 000 лв., която все още не е платена, тъй като се обжалва. Симеонов е категоричен, че няма достатъчно данни, че Николова е знаела за пристрастията на сина ѝ към наркотиците и изобщо с факта, че е взел служебния автомобил на една от фирмите ѝ.

Симеонов оспори и решението на прокуратурата да обвини 22-годишния шофьор в умишлено убийство. “За убийство и екзекуция трябва да има пряк умисъл в дееца“.

Той насочи вниманието към това, че никой не се поинтересувал, когато е станал инцидентът, къде е талонът на колата. По думите му, талонът на МПС е бил в чантата на майката, която е била в провинцията по време на инцидента, а ключовете, като във всеки дом, са стояли на масичка в антрето.

Прегледана: 7659

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече