МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ! Кога Борисов вижда края на карантината: След месеци, когато софиянци тръгнат на работа…

0

Днес премиерът посети завод в Твърдица и не пропусна да се похвали със стореното по строежа на Южната дъга. Тези, които могат да четата между редовете обаче забелязаха нещо тревожно в думите на Борисов: “ След месеци, когато софиянци тръгнат на работа, ще се учудят“. Месеци ли още ще продължи карантината, се питаха зрителите пред екрана, станали свидетели на прякото включване, видя reporteri.bg

„Към днешна дата в бедна България има три Бугатита като на Роналдо, 241 Бентли-та, 123 Ферари-та, Майбах – 54, Макларън – 22, Ламборгини -87, Мазерати – 311, Ролс Ройс – 84, сигурно сме първи в Европа. Хамъри – 280. Ягуари – близо 4000. Поршета – близо 5000“ . Тази справка прочете премиерът Бойко Борисов докато инспектираше строежа на Южната дъга в София. Преди това той заяви, че не искал да обиди никого от бизнеса. „Като казах, че в някои бизнеси, за да запазят работниците, може от 80 да намалят на 40 Ролс Роис-ите – какво съм ги обидил. Така говорят, все едно съм ги обидил. Исках да прочета справката“, каза министър-председателят.

Той изрази задоволството си от стореното по строежа на Южната дъга само за 20 дни. „След месеци, когато софиянци тръгнат на работа, ще се учудят“, подчерта Борисов. Междувременно отбеляза, че са купени 60 мотора за полицията, чисто нови.

Преди това, на връщане от Твърдица, където посети завод, Бойко Борисов спря на магистралата, за да си поговори с работник от ромски произход, който пръскаше с трактор, но не беше с маска.

Премиерът нагази в тревата и попита тракториста как се казва. „Емир“, отвърна ромът. „А маска имаш ли?“, зададе въпрос Борисов. Емир отвърна, че има, но не я е сложил. „Ами слагай я, де!“, подкани го министър-председателят.

После коментира, че вижда много трактори да работят по полето, което е много добре. Копирано от standartnews.com

Прегледана: 2868

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече