Бареков обективно: Новият сезон на “Цирк дьо Борисов” започна

0

Бившият евродепутат и телевизионер Николай Бареков отново използва личния си профил във Фейсбук, за да критикува остра властта по повод вчерашния извънреден брифинг, на който генерал Мутафчийски се върна на бял кон в ефир, информира Reporteri.bg.

Бареков сравни разигралата се сценка пред екраните като цирк и припомни, че и на него му е бил приписван такъв преди години:

„Преди години „Капитал“ написа статията “Цирк дьо Барек”. Е, тъпаците, “цирка” го убихте и си върнахте Борисов ….завинаги. Вчера мина първото представление от Новия сезон на “Цирк дьо Борисов”, но „Капитал“ няма да напише нищо, защото слушка и папка, папка и слушка. Вчера пошлото шоу на „Севда TV“ тества мисириските нагласи към Мутафчийски.

“Убиха Генерала” ревна първа една от старите кокошки и първа приятелка в двора. Други направо изкукуригаха в истерия. И вчера Шефът на Цирка върна Генерала като Шеф на измисления Щаб. Върна го по костюмче с бяла ризка и без вратовръзка. Годжи е готов за президентските избори. Този път Циркът ще щурмува с интелектуалното копие на стария генерал. Изборите ще се проведат под юрисдикцията на стария счетоводител Ананиев, който ще управлява ИП чрез Санитарен закон. Да ви е честито, тъпаци! И Шута ви е малко“, коментира с открит сарказъм Бареков.

Той акцентира и върху това, че най-накрая Борисов е признал, че единствените в Щаба, които разбират от вируси – проф. Кунчев и доц. Кантарджиев мислят 1:1 с доц. Мангъров! Единствено „коремният доктор“ Мутафчийски подкрепя премиера да се затягат още по-здраво болтовете на народа.

Прегледана: 10881

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече