Бареков се намеси словесно в казуса „Божков-Левски“: В бездната сме! Нашият политико-медиен олигархичен елит е една тиня, сган!

0

Бившият евродепутат и настоящ фейсбук коментатор на обществено-политически процеси в държавата Николай Бареков отново използва Фейсбук за трибуна, за да се произнесе по казуса на седмицата „Божков-Борисов-Папазав-Диков-Левски“, видя About.bg. Той отбелязва, че когато преди време е напуснал полудоброволно българския медиен и политически цирк си е мислил, че по-голямо дъно от тогавашното няма накъде.

„Грешал съм дълбоко. Днешната буфосинхронада със собствеността на един от най-обичаните футболни клубове със святото име на Апостола разкрива дълбочината на трагедията. В бездната сме. Журналистите не просто отразяват шоуто на клоуните в Цирка, каквато горе-долу им е работата. Те са дейни участници в ролята на техни шутове. БТВ от най-авторитетна българска медия се превърна в пошла пиар агенция на повикване. Само изгледайте днешната сутрешна сценка в Министерски съвет с главни актьори един самодоволен проскубан пощенски гълъб (Сашо Диков), министър тулуп, глътнал бастуна от шубе, ехидни мисирки, панирана пиарка и един подпис под формата на клюмнал член. За камилите и дубайските нощи да не споменаваме. Запитайте се! Къде другаде в Европа е възможно това да се случи – в Германия, в Англия …? Дори в Италия, Гърция, Турция не би могло, дори в бившата Югославия! Фактите са ясни- нашият политико-медиен олигархичен елит е една тиня, сган, която не заслужава нито да бъде част от Европа, нито част от България. На път сме да преосновем държавата, ако искаме да изпълзим постепенно от тинята, а после и от бездната“, разсъждава Бареков.

Той отбелязва и силното си впечатление от новият „куриер“ в държавата – Сашо Диков.

„Ренесанс! На живо Сашо Диков събуди като куриер България по бтв, нова, бнт, канал 3, после даваше брифинги по обяд за всички Баджак тв от Подуене, после за Лека нощ мина през баба Люба и при Слави. Незлоблив. Епичен в клоунадата! Веселяк от който и премиер бяга. Господ здраве да му дава, че след него – пустиня на сцената и циркът няма да е същият“, обобщава ситуацията бившият евродепутат.

Прегледана: 18215

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече