Доц. Мангъров към Борисов: Браво! Айде, бъди смел!

0

По време на сутрешния брифинг премиерът Бойко Борисов опроверга и още един мит, освен, че е скаран с генерал Мутафчийски, а именно, че е в лоши отношения и с яростния критик на мерките доц. Атанас Мангъров, информира Reporteri.bg. Той каза, че през ден доцентът му пише: „Браво, айде сега и другото, айде, бъди смел“.

Почти паралелно по същото време доц. Мангъров пък коментира новата ситуация в държавата с оглед на охлабването на мерките по БНТ. Той подчерта, че сто пъти е казано, че маските не са важни.

„Важното е хората да спазват хигиена и да си мият ръцете. В нашата страна никога няма да се случи това, което се случи в Италия или Испания, просто защото тези две държави са на четвърто и пето място по продължителност на живота в света. Там има много възрастни и уязвими хора“, каза още той.

Доц. Мангъров е на мнение също, че няма нужда да отварят стадионите, за да ти люпят семки. Нека ги отворят, за да тичат хората.

Той пророкува, че ваксина срещу коронавируса няма да има в близките 5 години. „Какво ще правим още 5 години? Ще стоим забулени, ще чакаме Господ да слезе отгоре ли?“, попита още той.

Той настоя да се разбере, че не е опозиция на Правителството, но се дразнел от някои неща и затова пишел смс-и на премиера.

Прегледана: 12072

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече