Тити избесня: Божков няма право да се гаври със 106-годишна светиня! Няма да се спаси от левскарския съд!

0

В опита си да не падне по гръб Васил Божков прави глупост след глупост. Това мнение изрази треньорът на баскетболния Левски Лукойл Константин Папазов. Баскетболната легенда засегна и анкетата, която Васил Божков публикува в профила си във Фейсбук.

„Тотална глупост! Какво ще стане, ако група „червени“ фенове предложат Дучето за нов собственик на Левски? Няма смисъл от такива анкети“, отсече Папазов. По-късно пред телевизия „Европа“ Тити стигна още по-далеч: „Божков може и да се спаси от съда, но не и от левскарския съд – там няма да има прошка не само за него, но и за децата и за внуците му. Той няма право да се гаври със 106-годишна светиня. Не мисля, че главният прокурор ще се трогне от цирковете му. Затова аз го призовавам да постъпи морално и да спре гротеската с главна актриса Сашо Диков. Защото институцията Левски не може да бъде употребена и от Папата“, допълни Папазов.

Припомняме, че в 10.00 часа тази сутрин Божков оповести от Дубай, че новият собствиник на ПФК „Левски“ е Наско Сираков. Решението си той взе на основата на онлайн допитване, инициирано от самия него.

Прегледана: 26895

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече