Тити към Божков: До девето коляно хората няма да забравят, че ти си затрил Левски! Той каза: Не, няма да го затрия и ще върна акциите!

0

Баскетболният треньор Тити Папазав се оказа между чука и наковалнята, след като бизнесменът и мажоритарен собственик на ФК „Левски“ Васил Божков реши да прехвърли акциите на клуба на премиера Борисов, информира Reporteri.bg. Той обаче реши да запази добрия тон и с двете страни в казуса.

„От 28-29 април започнах да се чувам с Васил Божков, а преди това много репетирах, как отивам в Дубай и го убеждавам за моята позиция затова как би трябвало да постъпи мъдро той, за да може Левски да оживее, да оцелее. Защото, ако имаш за цел само да оцелееш, ти оцеляваш и това остава, ако искаш да успяваш, ти успяваш“, заяви Тити Папазов пред Крум Савов в Телевизия 7/8.

Той уточни, че Божков никога не му е поставял някакви условия. „Когато се чухме, аз казах: г-н Божков, той каза „Тити , ние се познаваме.” Ние се познаваме с него от 1992 година. Първото нещо, което му казах, държа да знаеш, че аз съм много директен и честен човек, ако не приятел, то поне съм добър познат на Цветомир Найденов. Знаете, че между тях има война, меко казано, дали с тези думи го спечелих, ние проведохме много разговори, дали с това съм го спечелил, вече имам надеждата. Казах му, до девето коляно хората няма да забравят, че ти си затрил Левски. Той каза: Не, няма да го затрия и ще върна акциите. От 29 април той ми казва, че ще върне акциите, допълни Тити.

Той уточни, че прави това изявление, преди да е разбрал, че акциите на Левски вече са изпратени от Божков в България, което стана факт преди часове.

Прегледана: 16785

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече