Тити през сълзи: „Левски“ е тежко болен, а дарението на Пеевски е като респиратор

0

Баскетболният треньор на сините Тити Папазов сравни ПФК „Левски“ с болен, който няма да откаже респиратора, когато трябва да бъде спасен. По думите му именно това представлява дарението на депутата Делян Пеевски за синия отбор.

„Синя България“ има право да изрази своето мнение, но представете си някой от този тръст да беше болен от COVID-19 и да ползва респиратор, дарен от Делян Пеевски. Как щяха да мислят тогава. Дарители и дарителски сметки има, когато има болен, а „Левски“ е болен, коментира пред Нова телевизия позицията тръста по отношение на дарението от 500 000 лв., което направи вчера фирмата „Интръст“ на депутата от ДПС.

Не страдам от това, че съм излъган от Божков, тук става въпрос за Левски. Затова използвам вашата камера, за да се обърна към него и да го помоля да не бъде коравосърдечен„, уточни Папазов.

Той сподели, че не се чувства излъган, радва се, че е бил част от тази идея.

„Опита се и се подигра с институцията министър-председател на гърба на Левски, което мобилизира още повече левскарите. Сега искам да го помоля да не се подиграва с тях. Нека даде шанс на Наско Сираков и после ако има някой по-достоен, да направим избори. Всички говореха, че съм употребен. Напротив, ако това ще бъде цената да спасим Левски, нека ме употребяват“, обобщи баскетболната легенда.

Прегледана: 21305

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече