22-годишен изнудвал 3 месеца 16-годишно момиче, след което го пребил и изнасилил

0

Извършителя е задържан в ареста


На бял свят след тримесечно изнудване излезе брутално насилие над 16-годишно момиче. Посегател е  22-годишен мъж, който заплашвал да пусне в интернет видеата от деянията си. Момичето под натиск било привикано в дома на насилника посред бял ден, където било пребито и изнасилено.

Зверството над момичето е извършено, докато връстниците й празнували Деня на българската писменост. „Дъщеря ни беше брутално изнасилена на 24 май сутринта”, разказа бащата на жертвата пред Нова телевизия.

„Сутринта тя ми звънна, за да ми каже, че нещо е станало, че трябва да дойда до Бърза помощ”, разказва майката. Родителите я намерили в много тежко състояние, цялата в кръв.

По случая е задържан 22-годишен мъж. Според родителите, той месеци наред изнудвал момичето. „Детето ни разказа, че е манипулирано от няколко месеца от извършителя. Казвал, че има нецензурирани видеоклипове с нея и ако тя не прави, каквото той иска, ще ги разпространи”, разказва бащата.

„Било е страшен тормоз! Видях какво е било писано. Просто е било ужасно!”, обяснява майката. Родителите разказват още, че на 24 май мъжът я заплашил, че ако не отиде веднага при него, пуска клипчетата. И уплашената тийнейджърка тръгнала към дома му. Дори не подозирала, че ще попадне в самия ад.

Родителите разказват, че насилникът я влачил, душил и бил. Момичето и родителите й са в шок. В хода на досъдебното производство са извършени необходимите експертизи и е налице  обосновано предположение, че извършител е именно задържаният, уточниха от прокуратурата.

Затова държавното обвинение ще иска за него най-строгата мярка – постоянно задържане под стража.

Прегледана: 31635

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече