Борисов избухна: Целта на атаките е да ме унищожат психически, а после физически! Аз всеки ден ви предупреждавах за това!

0

Президентът Румен Радев си позволява да вдига дрон и да ме снима. И като кажа, че ще го сваля този дрон, го прибира. Докарва ми го на терасата много пъти. Този дрон може да носи взрив. Питам охраната, а те викат – ми то президента го управлява. Радев ме следи с дрон. Ако и в спалнята са ми сложили камери и почнат да пускат снимки, значи вече я втасахме. От НСО ме информираха, че от Китай са му подарили дрон и той с него си ме гледа“. Това каза премиерът Бойко Борисов на брифинг след като в медиите бяха разпространени снимки от спалнята му, съобщава Frognews.bg.

 Той определи себе си като „безукорно честен“. Определи снимките като  компромати и манипулации. Целта на атаките била да го унищожат психически, а после физически. „Аз всеки ден ви предупреждавах за това“, уточни той. Борисов съобщи, че зад атаките към него стоят “ на първо място президента, БСП, Мая Манолова, Слави Трифонов, ДСБ-та и разни други кълбета“. „ДПС действат по друг начин – отзад, тихо“, уточни още министър-председателя.

 „Нашите противници ни спретнаха този скандал. Защо сега се прави, а не преди изборите? Защото юли месец е важен – очакваме да отпадне механизмът, България върви към влизане в Еврозоната, което означава и парична независимост. Кога станахме неудобни? Когато извадихме България от една орбита и с придобиване на новите самолети влязохме в истинска евроатлантическа зона. Оттогава се роди омразата към нас. Ние запазихме България от това, което се случи в целия европейски свят. България продължа да получава писма от колеги как се справихме с коронавируса. Успяхме най-добре от всички останали. България ще получи най-много пари в следващите месеци. Още не е сигурно, но като най-бедни през годините, ни трябват пари. Днес с премиера на Бавария, с който се опитаха да ни скарат, имаме договорка за преподписване на концесията. България строи невъзможни проекти като  „Балкански поток“ и интерконектора с Гърция. Строи се пътя Ботевград – Мездра“, бе категоричен премиерът.

„Днес имаме тристранно сътрудничество. Е и какво получаваме? Компромати, манипулации. Аз всеки ден ви предупреждавах за това. С тази снимка показват, че всичко е нагласено и то преди една година. Дали мои съпартийци са го направили, прокуратурата ще каже. От Васил Божков не е стигнала нито една стотинка до мен. Колко избори спечелих? Колко? Всички. Видя се, че с избори не могат да ме бият. Какво да кажа? Правят, струват… Имат цели звукозаписни студия. Прекарват на едни – втори телефони. Някой да  каже дали ме е видял да пия? Тук заплахите идват от държавния глава, който трябва да е обединител на нацията. И сега, за да не е само той в калта, дайте да ме вкарат и мен“, обясни също Борисов.

Премиерът подчерта, че юли е важен месец. „Не могат да ме спрат. След това могат да правят каквото искат. Само малкото момче ми липсваше в спалнята. Това ли е демокрацията. Наричат ни хунта, диктатори. Ние сме жертви. Ние не сме инициаторите на това. Чия друга спалня е интересна. Пускайте повече. По-добре да ме бяха снимали гол. Бенатова е жива и здрава, снима я тази спалня. Цвета прекрасно знае колко я обичам и я уважавам. Тя е една от малкото, които се кара с мен. Геостратегическите проекти са факт“, уточни Борисов.

Той напомни за това, че е гостувал на Доналд Тръмп. Той попита: „Кое наложи тази ярост? Само след няколко месеца идват избори. Това явно е целта. Днес моят заместник напуснал с мотиви. Успех. А довчера викаше зад гърба ми: „Победа“.

Кабинетът, спалнята и тоалетната са на един етаж. „Аз дето си спинкам, това е инериорът от 20-30 години. Нищо не е променяно. А който е идвал, знае, че има каса. Ако искаш да си задържиш нещо, има каса. Това ли е спалнята – това е. Но тя е била така при Станишев, Орешарски. Децата се притесняват, внуците. Ужас. Сестра ми ми пише съобщения. И аз съм жив човек„, се жалва Борисов.

Сега прокуратурата изпоизлови най-големите риби. Виждате какъв ресурс се изсипа. Само се цитира едната страна. Целта е да ме смачкат психически. След това ще ми посегнат физически. Притеснен съм, защото когато спя съм беззащитен. Ще си направя много изводи. И как ще спя. Въобще изобщо ще спя ли там?  Човек има свое лично пространство. Могат да са ме записали как хъркам. Ами ако се бях развил? Аз спя го. Щеше да стане по друг начин. Защо се хилиш, бе колега?“, обърна се той към журналистите.

Никога не пращам регулаторни органи. Той и президентът стана независим  в момента, в който го избраха. Но той отиде на пленума на БСП. Нали?

„От днес ще спя с пистолет. Не спя с пистолет до главата. Аз имам пистолет и не си се разделям с него. Имам подозрения как е направен записа. Сега като има техници, със сигурност ме интересува едно нещо – дали е законно. Ако не е законно – това е проблем. С Горанов винаги сме заедно. Някои се правят на големи мъже. Но като някакви лелички са пазили години наред: „Помагай“, „Мерси“, „Честит рожден ден“, обобщи Борисов.

Прегледана: 39321

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече