Валентин Вацев: Борисов е посредник между капиталови кръгове и отговорник за мира между тях (ВИДЕО)

0

Лъжиците на „Позитано“22 ръждясаха, проблемът БСП не е Корнелия Нинова, а коалицията с ГЕРБ

Тайната на българската власт не е в Бойко Борисов, той е посредник между различни капиталови кръгове и е отговорник за мира между тях. В случая – между Домусчиев и Божков. Това заяви във видео интервю за „Столичен Банкеръ“ политическият анализатор Валентин Вацев.

Вижте цялото интервю с Валентин Вацев тук:

В интервюто Вацев каза още:

Когато икономическата основа на една власт е олигархията, най-важното е запазването на мира между отделните сегменти. В момента Борисов изпусна мира и трябва час по-скоро да го възстанови.

ГЕРБ не е партия, а държава. Това е държавното чиновничество, плюс балдъзите, плюс родата, плюс охраната, юрисконсултите и специалистите по подстригване на кучета.

Борисов категорично не може да бъде диктатор. Той е човек, който вдига кръвното от една демонстрация под прозореца. Такива хора диктатори не стават. Диктаторът не прави двучасови пресконференции, той говори седем минути.

„Великият княз“ Божков не желае да остарее в чужбина и не гори всички мостове с Бойко Борисов. Борисов също не желае да ги гори. Текат преговори чрез знаци. Но цената на мира е главата на Горанов, който е благословен и двойно миропомазан от друго място.

Ако се върнем на Платон, олигархиите са нервни режими и никога не продължават дълго – неповече от 10-15 години. След това преминават или в демокрация, или в диктатура.

Прегледана: 44456

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече