Пиарът на Борисов Севда е горд собственик на имот за 1 млн. лв! Откъде са парите?

0

Провокациите на обвиняемия бизнесмен в изгнание Васил Божков продължават с пълна сила. Този път на прицел е ПР-ът на премеиера Бойко Борисов Севделина Арнаудова, за която хазартният бос твърди, че ежемесечно е посещавала офиса му. Бизнесменът не упомената причината, а прехвърля топката на Борисов, който я е пращал там, да обясни.

снимка: Фейсбук профил на Васил Божков

Запаляният фитил от Божков бе поет от журналиста Атанас Чобанов от сайта „Биволь“, който даде своят прочит на разкритията на хазартния бос и надлежно приложени доказателства как пиарката се е облагодетелствала от властта.

От юли 2019 г. Шехерезада е горда собственичка на вила в с. Бистрица за над 1 млн. лв. С разчупена архитектура, изглежда много шукаритетна, както се вижда от Google Maps„. Това пише Атанас Чобанов от Биволъ във фейсбук. Заедно с това той пуска и извадка от имотния регистър. От нея се вижда, че пиарката на премиера Бойко Борисов Севделина Арнаудова, която беше директно атакувана от бизнесмена Васил Божков в събота, е придобила заедно със съпруга си имот в Бистрица. Той е записан с материален интерес от 1 056 148 лв.

В извадката от имотния регистър е записано: Поземлен имот, пл.No – 323, парцел – 17, площ по док. – 1160.000 кв. м., местност – ВИЛНА ЗОНА МАНАСТИРА, ПОЗЕМЛЕН ИМОТ обл. СОФИЯ-СТОЛИЧНА, общ. СТОЛИЧНА, с.Бистрица. Къщата е с ипотека от ДСК. Имотът е придобит в средата на миналата година и е вписан през юли 2019 г.

Тия дни ще вдигнем и дрон, за да я огледаме по-добре. Освен вилата младото семейство има апартамент от 198 кв. в София за 352 000 лв.„, пише още Чобанов в социалната мрежа. Според данните от имотния регистър става дума за „Самостоятелен обект в сграда, пл.No – 573, парцел – 9, площ по док. – 198.540 кв. м., АПАРТАМЕНТ; обл. СОФИЯ-СТОЛИЧНА, общ. СТОЛИЧНА, гр.София. Купен е с ипотека от ДСК през 2015 г., която е свалена през 2020 г.

„Къщата все още не е моя, а на банка ДСК, от където имам изтеглен ипотечен кредит. Всичко е надлежно декларирано.“, коментира Севделина Арнаудова пред „Сега“. „Майка ми си продаде апартамента, дойде да живее с нас, дари ни парите, също съм декларирала. Всичко е по – банков път, на пазарни цени“, добавя тя. 

Премиерът Борисов защити своят ПР, докато инспектираше третия лъч на метрото в София, който предстои да бъде пуснат до края на лятото: „Севделина прави страхотни неща. Не искам да влизам в играта. На човек с 18 обвинения ли да отговарям?“

Прегледана: 37568

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече