Тити Папазов трогнат: Акциите на „Левски“ са изключително голяма отговорност

0

Наско Сираков прехвърли 35% от тях на баскетболния треньор

Акциите на „Левски“ за мен са изключително голяма отговорност, голямо признание и голям морален ангажимент. Това заяви пред Нова телевизия баскетболният треньор Тити Папазов.

На пресконференция вчера мажоритарният акционер на клуба Наско Сираков обяви, че Тити Папазов ще стане сериозен акционер в „Левски“ като му прехвърли 35% от акциите.

В България всичко е негативно. Затова реших, че би било редно да пренасоча моя дял към човек, който има визия„, заяви Папазов.

Той обясни, че това ще се случи със съгласието на Наско Сираков.

Наско дойде и ми каза – „От първия ден сме били заедно, заслужаваш това“. Това са акции на признателност. Някои се впечатлиха от моите 35%“, добави той. 

Според Папазов, ако случилото се бе художествена измислица, той не би предположил, че обстоятелствата биха се стекли по този начин.

Как си представяте Тити Папазов главен акционер? Това е доказателството, че „Левски“ е вечен. Господ и съдбата направиха най-доброто„, каза още Тити Папазов.

Той отрече слуховете, че някой го е използвал. 

Папазов е категоричен, че такъв човек не съществува и добави, че е длъжен само на семейството си.

Наско Сираков ще се раздели с тези проценти, само когато е сигурен, че тези, които ще го наследят, ще гарантират финансовия комфорт на Левски„, сподели Папазов.

Прегледана: 39952

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече