Борисов в ново аудио: „Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р набива“

0

Нов запис, за който се твърди, че е с гласа на премиера Борисов, бе публикуван тази сутрин в сайта „Афера“. Звуковият файл звучи като телефонен разговор с Томислав Дончев, съобщава Offnews.bg.

„Акъл се набива, Томиславе, на умен човек. На прост човек к*р набива“, започва записът, който е с продължителност 4:36 минути.

В разговора, чиято автентичност не е потвърдена, наподобяващият много на Борисов глас сипе нецензурни думи по адрес на президента Румен Радев.

От контекста може да се предположи, че записът е от края на 2018-а или началото на 2019 г., защото се споменава, че предстоят евроизборите (26 май 2019) и има протести за цените на горивата в страната (от есента на 2018).

На записа се чува единствено гласът, който прилича на този на Борисов, а този на събеседника е почти недоловим.

Какво още се чува на записа:

S класа начело на протеста. Ами тя харчи 20 на 100 бензин бе… да харчи 30 на 100 в Бургас… И той ми протестира за цена на горива…

Абе, **йо…

Само че не в тех е проблемът. Проблемът е Радев. С това, че излезе и каза – два милион и половина не са виновни за бедността, виновно е правителството… Ама правителството плати шест милиарда и седемстотин за неговата партия…

Бедният човек се вози в градския транспорт, който е най-добрият в София, а не се задръства града… Само че тази приказка, като излезеш да я изговориш, ще те чуят 100-200 хиляди от интелигентните хора и ще кажат „Да, правилно“.

Само че когато си обграден от тъпанари, нито може да се прави политика, нито да се говори истината и да се праят реформи. Няма такова нещо.

Не, правилни неща не могат да се правят…

Правилни неща с такъв президент не се правят. С такава опозиция не се прави.

(…)

Сто пъти ви казах, крепиме фронта до европейските избори. Европейските избори като ги набиеме, тогава вече може да им говориме. До европейските избори всеко нещо, което правите, им дава… Сега не е момента да дигаме данък. Не е сега момента.

(…)

Във Финладния забраняват вече в града Хелзинки да се движат коли от догодина… Само градският транспорт… електро… Но това са финландци, не са…, не са си избрали един прост летец! Бил летец… Ми ние имаме хиляди летци! Тоя къде вози по двеста и петдесе пътника в самолета е сто пъти повече летец у гражданската авиация…

Прегледана: 51146

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече