Майка показа брутално отвличане на дете от бившия й съпруг. Институциите мълчат! /ВИДЕО/

0

Майка публикува видео от охранителна камера пред дома й от което се вижда бруталното отвличане на 3 годишното й дете от бившия й съпруг и негов баща. По думите на жената от години тя, децата и родителите й са подложени на системен тормоз, но институциите си затварят очите.

Жената се казва Катерина Игнатова и твърди, че от два месеца мъжат държи и другата им дъщеря, която е на 4 години. На кадрите се вижда бащата, който е главния архитект на Община Елин Пелин, Борислав Кръстев. Той буквално  изтръгва от ръцете на майката пищящото им малкото дете. С него се опитват да се сборят и отблъснат и възрастните възрастните родители на Катерина. Детето е отнесено от придружаващ бащата друг мъж в неизвестна посока.

Ето какво пиже жената във профила си във Фейсбук към видеото:

От две години и половина върху мен и моите малолетни деца се упражнява домашно насилие от бившия ми съпруг Борислав и неговото семейство, без реакция от нито една институция.

Показвам ви как на 30.07.2020г. в 8:30ч. сутринта, докато тръгвахме за рехабилитация с дъщеря ми, която се възстановява след инцидент, бяхме нападнати пред дома ни от главния архитект на Община Елин Пелин, „любящ“ баща и мой бивш съпруг – Борислав Бориславов Кръстев, и Андрей Цолев, които отвлякоха тригодишната ми дъщеря.

Родителските права са предоставени на мен, а от два месеца той държи и не съм виждала и другата ми дъщеря (4г.). Коментарите оставям на вас!

Ето и видео по темата: https://www.facebook.com/1525404633/videos/10216784368911305/

Прегледана: 50476

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече