Психолог: Няма как да е нормално главният прокурор да се явява толкова често в медиите

0

Според психолога Росен Йорданов голямата драма е, че се достига до една волева и морална деградация на националното съзнание

Прокуратурата съвсем обърква нещата. Няма как да допускаме егото на тези мъже – президент, премиер, главен прокурор – да взима връх. Това каза психологът Росен Йорданов по БТВ, който е член на НПО-то на Цветан Цветанов.

Поведението на Иван Гешев е на човек, който идва да спасява. Като голям батко би утешил страдащите. Няма как да е нормално главният прокурор да се явява толкова често в медиите и всичко да се свързва с прокуратурата. Прокуратурата повдига и поддържа обвинения. Със СРС-та се занимава МВР. Ние постоянно се чувстваме импотентни, не можем колективно да постигаме значими национални цели. Това разединение е дълбоко. Това е разлом.  Всичко това води до отвращение.

Относно поведението на премиера Бойко Борисов след появата на скандалните снимки, той каза: Премиерът вместо да отговори, че е ангажирал службите и ще даде ясен отговор до месец, се случи партиен форум.  Това не е информация за аудитория. За да се получи този ефект, трябва да се дадат друг вид отговори. За мен тази реакция обслужва едно и също нещо.

Режисурата е да се получи невербална синхронност между Борисов и Цвета Караянчева. Това ни показва, че една част от тези хора се чувстват, че не са на правилното място. Караянчева може би изпитва известно страдание. Имаше прехапване на устни и поглаждане на косата.

Президентът не изпълва институцията и ролята, която ме е дадена. Голямата драма е, че се достига до една волева и морална деградация на националното съзнание. Отговорите на държавните мъже трябва да са точни и институционални. Всеки трябва да уплътнява образа на институцията.

Снимка: БГНЕС

Радев се занимава изцяло с вътрешни въпроси, което не е негова работа. Принизява нещата  като междусъседски спор. Подсъзнателният ефект е следният-те приличат на едно семейство, в което родителите са се скарали. Децата започват да правят неща, които обичайно не правят – да крадат, да стоят в стаята.

Прегледана: 42946

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече