IT специалист уточни: Жена е снимала клипа в спалнята на Борисов (ВИДЕО)

0

Силуетът в огледалото действително наподобява жена, облечена в черна рокля. Специалистът изчислява и нейния ръст – между 165 и 170 сантиметра. От стопкадъра дори се вижда, че тя носи бяла гривна на ръката си.

IT специалист, който се занимава с обработка на видео, настоява, че е разкрил кой е заснел клипа от резиденцията на Бойко Борисов, изпратен преди няколко дни от анонимен източник до сайтовете Afera.bg и Dnevnik.bg. Кадрите показаха разходка из дома на премиера във вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“, включително в спалнята, от която преди месец бяха разпространени снимки как спи, съобщава Dir.bg.

Собственикът на сайта Suhindol.info публикува видео, в което обяснява, че е компютърен специалист и се занимава с обработка на клипове. Тъй като в кадър попадат гардероб и място с тоалетни принадлежности, той е решил да провери дали в обектива не е попаднало и огледало. Така, досущ като в криминален филм, специалистът стигнал до важния елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането.

Увеличих звука на 400%. При отварянето на шкафчето чух въздишка и ми заприлича на жена. Казах си: „Дали има начин да видя отражение?“ Забавих кадъра до 10% (т.е. много бавничко) Когато се обръща на излизане от дрешника встрани на огледалото, случайно засякох женска фигура (някой читатели казват, че може и да е преобразен мъж, но това оставям на вас да прецените)„, показва специалистът.

Силуетът в огледалото действително наподобява жена, облечена в черна рокля. Специалистът изчислява и нейния ръст – между 165 и 170 сантиметра. От стопкадъра дори се вижда, че тя носи бяла гривна на ръката си. Отворени остават въпросите дали следата е оставена умишлено.

Преди два дни, коментирайки този клип, Борисов заяви: „Добре, че го пуснаха тоя клип, в паника го пуснаха. Някой е стоял до мен, правил запис, аранжирал“.Според него това е било планирано с години. „Целият сценарий е ясен“.

Но диктовката е на кой? Кой дирижира това? Фигурантът! Язък за хората, които са на протестите„, каза Борисов.

Този, който снима, си прибира парите и златото и си отива, а аз после трябва да се оправдавам„, заключи Борисов.

Материалът е от сайта „Епицентър“.

Прегледана: 47233

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече