Дисидентът Петър Бояджиев: Борисов не е далеч от точката, когато ще вкара България в една ужасна катастрофа!

0

И разбира се шмекерлъкът на изпеченият лъжец Борисов, с идеята за Велико Народно Събрание. Ще пиша сега и само сега иначе би значело, че влизам в капанът, в който той се опитва да вкара българското общество. Протеста е срещу корупцията. Е, конституцията ли му пречи на Борисов да не е корумпиран и да изгради цяла империя на корупцията.

С тези думи започва традиционния си очерк за обществено-политическите процеси в България дисидентът Петър Бояджиев в личния си профил във Фейсбук.

Петър Боядгжиев

Очевидно не там е заровено кучето. Той просто се опитва отново чрез измама да излезе от задънената улица в която с алчноста и припитивизмът си вкара българското общество. Разбира се радвам се, че по-голямата част от обществото реагира, едва ли не с насмешка на този очевиден опит за дебелашка измама.

Карикатурата до която е довел Борисов българското общество е видна и от авторите на тези обидно прости листа хартия, които калинката Дериткова, кърдажалийската …… , според определението на измамникът, са внесли в деловодството на НС.

Помислете една бивша секретарка с посредствено юридическо образование, като Захариева и онзи палячо, дето му забраниха да пише във ФБ, биле основните ѝ автори.

Тук ще добавя, че всички бивши комунистически страни, през 90-те години тръгнаха по различен от България път и не се поддадоха на илюзията, че някаква си конституция ще разреши с магическа пръчка камарата от проблеми създадени от комунизмът. И виждате днес, че всички тези държави са много пред България в своето развитие. И през 90 та година, илюзията, че с нова конституция, ще се излене от комунистическото блато, беше един капан за да се излъже наивното общество и да могат мародерите от БКП, да се прегрупират, докато другите лапаха мухи. Пиша това, за да предпазя мислещите хора от илюзията, че с нова конституция, ще се решат проблемите.

А пустата Великобритания, как ли живее без конституция.

Тук ще добавя, че Борисов не е далеч от точката, когато ще вкара България в една ужасна катастрофа. Защо ли ?

Ами защото в днешният български парламент подписът на един депутат не струва и 10 000 евра, а в чекмеджетата на Борисов има десетки милиони евра. Така, че за купуването на подписи проблем няма, но тези които подписват са с 10-15 % доверие в обществото и катаклизамът и сблъсъкът в обществото може да се окаже много жесток. В заключение заставам без двоумение зад ясно формулираните искания на протеста.

Автор: Петър Бояджиев
Източник: Фейсбук

Прегледана: 50197

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече