Журналистът Звездомира Николова: Хора, съвземете се! Този наглец Доган заслужава затвор, а не хленчене!

0

Гледам и не вярвам нито на очите, нито на ушите си! По принцип изобщо не съм агресивна, даже минавам за кротък човек. Но определено днешното видео с Доган, ми вдигна кръвното! Заради две основни неща – наглостта на този самозабравил се управленец и хленченето на онези, дето разговаряха с него. Не проумявам как може да застанеш очи в очи с Доган, който очевидно е еманация на задкулисието у нас през последните 30 години плутокрация /защото не е демокрация при всички положения/ и да не му обясниш какво НАИСТИНА е той за народа и България.

Изедник, ако започнем по Ботевски и мафиот, ако трябва да се прехвърлим в модерността. Та гледам как му се кланят и раболепничат там двама – трима активисти „Ма господин Доган“, „Да делим баницата заедно“…. с един умолителен тон все едно султан им е насреща, а не най-долна проба престъпник! Той пък, от своя страна, с горделивостта на самозабравил се олигарх, издигнал се от колибата до сараите, съвсем ехидно им отвръща „Добре“.

Алоуууу! Хора, съвземете се! Този наглец заслужава затвор, а не хленчене! От него и онази цялата пасмина на Борисов и сие трябва да искаме да се махнат, а не да им мрънкаме.

Тези люде, Доган, Пеевски, Борисов, Нинова….са проводници на определена задгранична политика. Който и от тях да набием, няма да сбъркаме. Само дето със средновековни похвати няма да ги превъзпитаме. Затова – разследване, съд, присъда и затвор. Да споделят заедно благините там. А на нас ни трябват не просто интелигентни и смислени хора, но преди всичко радетели за България. Не може само продажници да ни управляват.

Дойде ред на младите, дето са учили в Оксфорд, Харвард, Калифорнийския университет и къде ли още не. Да се върнат в родината си, да запретнат ръкави и да работят. Защото навремето е било точно така – завърналите се от Западна Европа синове и дъщери са съграждали модерното българско общество. Само в ръцете на образовани и културни хора, милеещи за бъднините ни, ще оцелее нашата злощастна България.

Автор: Звездомира Николова

Източник: Dunavmost.com

Прегледана: 51372

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече