Обяснението: В ретрограден Уран оставка не се подава

0

ЕКАТЕРИНА ЗАХАРИЕВА ИЗДАДЕ ЗАЩО правителството не подава оставка. Уран е ретрограден до януари и подаването на оставка ще счупи държавата.

„Част от външната политика на страната са и отношенията ни с другите звезди и планети, затова отговарям и за астрологичната стабилност на правителството – любезна бе да обясни Захариева. – Г-н премиерът е с много чувствителна фонтанела и вибрациите на планетите му оказват силно влияние, затова от години се грижа и за хороскопа му. Една оставка в този момент би била пагубна за страната и региона. Да подадеш оставка в ретрограден Уран е все едно да си подритваш астрологичната карта на съдбата. Не можем да го допуснем, затова, живи, умрели, трябва да удържим до януари – конституции ще пишем, ДДС-та ще джуркаме, вируси ще броим, болници и детски зали ще откриваме, мачле ще ритаме и всичко ще направим, но оставка не трябва да даваме. Не можем да изоставим страната и да я хвърлим в космически хаос“, потръпна от ужас външната министърка и смота под носа си някакво заклинание на псевдолатински. 
*** 
НЕУСТРАШИМ ОТ РЕТРОГРАДНИ И ПРОГРЕСИВНИ ДВИЖЕНИЯ, Главният прокурор цял предиобед помага на пенсионерки да пресичат кръстовища и дори зашлеви с каскета си заподозрян в геронтофилия, който си плю на петите и се закле пред съвестта си, че ще стане крадец на праскови, за да си отмъсти на обществото. 

„Аз съм тук с една цел – заяви Главният, – тук съм, за да не се случват лоши неща. Те негодниците, като ме видят, че пристигам, не само че се въздържат от противозаконна дейност, ами се изпокриват в чекмеджетата си. Да имаше как да съм вчера пред Румънското посолство, нямаше да стане белята с майката и нейните дечица. Но не мога да съм навсякъде, както и полицията не може да е навсякъде, защото трябва и нова конституция да пишем. Кой мислите, че я пише тая конституция? Ако чакате на Дани Кирилов и Захариева, ще има да чакате. Аз и екип от няколко хиляди милиционери пишем новия основен закон и трябва да ви кажа, че за правомощия не ламтя, но ето че има неща, които просто няма кой друг да свърши. Виждате, че и премиерът вече не може да я кара с двеста, вече даже е с малко издухан диференциал, ако може да се изразя художествено. Дали ще подаде или няма да подаде оставка премиерът, за мен вече не е от съществено значение. Така или иначе, мисля, че на мен се пада по право да стана новия Тодор Живков и да се възцари мир и спокойствие като едно време. Но всичко стъпка по стъпка, учим се в движение“, заключи Гешев и помогна на две бабички едновременно да не паднат от балкона заради прекомерно любопитство. 
После отиде да нагледа един стар Почетен пенсионер и му помогна да си направи ново барбекю на плажа и реплика на Бахчисарайския фонтан. 

Автор: ФАЛШИМЕНТ ПЕТРОВ

Източник: „СЕГА“

Прегледана: 52671

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече