Журналистът Стоян Тончев: В цяла България масово се уволняват и репресират хора, участвали в протестите

0

В цяла България масово се уволняват и репресират лица – физически и юридически, които активно участват в протестите срещу властта.Такъв е случаят с медсестрата Бойка Атанасова от „Пирогов“. Аналогичен е случаят и с артиста Даниел Михайлов от Драматичен тетър – Габрово. Такъв е и с „Хиполенд“ и пловдивската винарна. И с редица други – знайни и незнайни, публични и анонимни – отстояващи истината и свободата, борещи се срещу управляващата мафия в България.

С тези тревожни примери се обърна в пост в лични си профил във Фейсбук журналистът Стоян Тончев.

Не ме интересува какво казва режисьорът в габровския държавен драматичен театър, някакъв си световно неизвестен Пат(а)ренко (или както там се казва). Той излъга в коментар под мой пост и беше хванат в лъжа!

Не ме интересуват и оправданията на назначението на ГЕРБ за директор на Драматичния театър в Габрово.

Не ме интересуват обясненията на директора на „Пирогов“.

Не ме интересуват оправданията на никой, който е назначен на държавна службица от статуквото, защото то няма как да бъде меродавно.

Те за ЗАВИСИМИ.

Къде са артистите от Драматичен театър – Габрово, които също „участвали“ на антиправителствените протести и според директора Петко Койчев са много на брой? Защо никой не се показа с името си да защити своя колега? Отговорът е елементарен: защото такива има само във фантазиите на директора. Всички са се покрили като мишоци и си чакат мизерните заплатки!

Моля, не натрапвайте и не тиражирайте във Фейсбук брътвежите на службогонци и хора в трудови или служебни правоотношения с властта, било то общинска или държавна!

Чуйте хората по площадите, чуйте пострадалите! Тях слушайте!

Автор: Стоян Тончев

Източник: Фейсбук

Прегледана: 50878

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече