Казусът с F-16: За Борисов армията няма значение, а единствено договорките със САЩ заради властта

0

Много приятна изненада поднесе днес Командирът на ВВС – генерал-майор Димитър Петров. Човекът, явно професионалист, призова към здрав разум преди поръчка на нови Кефки (бел.ред. изтребителите Ф-16), като излага сериозни аргументи.

Но пък Мечо Пух /или Мечо Глух/, в лицето на Борисов, явно не чува. За него армията няма значение, а единствено договорките със САЩ, защото по този начин се стреми да запази властта си. И плащането на милиарди за самолети, които освен с много съмнително качество, ще дойдат след пет години, е цената на откупуването му.

На практика имаме един офицер, който гледа за интересите на България и един национален предател, който се опитва с народни пари да се откупи и да запази престъпната си власт в България. Някой в момента има ли съмнения, че нямаме национален суверенитет и политиката в България се решава на Козяк?!?

За съжаление, Борисов не е добродушен и безобиден като любимия детски герой Мечо Пух. Той е вреден и най-лошото – оскъдната му интелигентност е насочена само и единствено към корупция и запазване на властта. Бих казала, че той има наркотична зависимост към властта. И го е страх не само от възмездието, ако предаде властта, но и от абстиненцията всичко да не се върти около него!

И все пак – здравият разум и българският национален дух ще победят проказата ГЕРБ! Ще научим историческият си урок по трудния начин. Но пък – няма начин да няма начин! Бог да пази България!

Автор: Елена Гунчева

Източчник: Фейсбук

Прегледана: 40739

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече