Румяна Ченалова към Борисов: Ти не си член на улична банда – премиер си… колкото и абсурдно да е това

0

Наглостта да се правиш, че не виждаш, чуваш и разбираш колко те мрази българския народ няма да ти помогне… до време е. С тези думи започва поредния си унищожителен коментар съдия Румяна Ченалова към премиера Борисов от личния си профил във Фейсбук.

”С цялото си уважение към младите и хората, които със сигурност не ни харесват, ние не харесваме тях. Иначе щяхме да сме една партия…” Едва ли е възможно по по- елементарен начин да се говори за политически плурализъм /сложен израз/.

Всъщност Борисов свежда нещата до харесване. Нямат значение идеите за развитието на България, принципите на управление, начините и средствата. Нямат значение корупцията, бедността, игнорирането на основен принцип на правовата държава – върховенството на закона.

Нямат значение констатациите на ЕК, Държавния департамент на САЩ, Венецианската комисия, наказателните процедури срещу България, решенията на ЕСПЧ , докладите, резолюцията на ЕП от октомври т.г.

Просто някои не го харесват…

Не сме на улицата от 90-те години, за да се харесваме, Борисов. И ти не си член на улична банда. Премиер си… колкото и абсурдно да е това.

Наглостта да се правиш, че не виждаш, чуваш и разбираш колко те мрази българския народ няма да ти помогне… до време е. Няма го Цветанов да печели изборите. Има вече гражданско общество, за което е без значение кой и дали те харесва.

Престъпниците отиват в затвора, Борисов…“

Автор: Румяна Ченалова

Източник: Фейсбук

Прегледана: 42019

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече