Акт на политически геноцид: Не направиха нужното да укрепят здравната система

0

Пропиляването на времето от пролетта досега, за да бъде действително и ефективно подготовена здравната система да посрещне истинска вълна от заболяване с COVD-19, защото тази от пролетта в България не беше реална първа вълна, е престъпна безотговорност.

Да се пропилеят толкова много пари за няколко месеца, за да се купува бъдещ вот чрез хвърляне на милиони тук и там, да се захранват отново и отново обръчите от хранени фирми/хора на управлението Борисов/ГЕРБ, а да не се направи нужното, за да се укрепи системата на здравеопазване, е акт на политически геноцид над българските граждани.

След като търпяхме 10 години това унищожително за правата и интересите ни като свободни граждани и за развитието ни като нормално общество управление, ние обаче се намираме напълно засължено тук, където сме. В окото на безпрецедентна здравна криза, с неработеща ефективно здравна система, управлявани от хора, които нито като мислене, нито като ценности, нито като поведение, биха могли да са начело на която и да е нормална държава в Европа.

След като допускаме и търпим такова управление, напълно заслужено ще минем през тази криза, пък блеким ни дойде акълът, преди да се срине окончателно това, което е останало от българската държава.

Автор: доц. Христо Христев

Източник: Фейсбук

Прегледана: 42973

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече