Александър Симов за оправденията на Борисов: Патология, миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди и конспирации

0

Като „патология“ определи в свой пост във Фейсбук Александър Симов интервюто на премиера Борисов пред „Франкфуртер Алгемайне Цайтунг“.

Говорителят на парламентарната група на „БСП за България“ пише още:

То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди и конспирации, че всеки автор в групата „Измамата COVID-19″ би получил инсулт от завист. Аз лично разбрах следното – Борисов вече не поглеждал жени, защото го преследвали руски шпиони, децата им и Румен Радев. Шекспирова трагедия!“

С ирония депутатът-журналист финализира поста си:

Както и да е – надявам се след това интервю скоро да не срещам германци. Няма да мога да ги гледам в очите, защото те вече ще знаят нашата най-срамна и мрачна тайна. А именно какъв премиер си имаме„.

Ето пълния текст на коментара на Александър Симов:

Интервюто на Борисов пред ФАЦ е патология. То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди и конспирации, че всеки автор в групата „Измамата Ковид-19“ би получил инсулт от завист. Аз лично разбрах следното – Борисов вече не поглеждал жени, защото го преследвали руски шпиони, децата им и Румен Радев :))) Шекспирова трагедия!

Но, един елемент в това интервю ме озадачава като пъзел. Според психоаналитичните откровения на Борисов „красива жена много лесно може да преодолее защитата ми“. Нещо повече – той буквално си признава как давал указания да пускат красивите дами дори, когато той не бил там, а имал да „дава интервю“ (разбира се, че ще е интервю, той друго едва ли работи) и така една от тях като Мата Хари му прави постановката с кюлчетата, еврото, пистолета и крема срещу гъбички.

А ПИК веднага след това пускат статия: „Това ли е Мата Хари, която подпали България с компроматите от спалнята на Борисов?“. И в текста е посочено конкретно име – Христина Бобокова, жената на Пламен Бобоков. Нямам представа вярно ли е това или не, а и дълбоко не ме интересува. Просто ми е чудно как някой може да смята, че такава статия оневинява премиера.

Това, че е има връзка със съпругата на едър бизнесмен си е направо повод за прокурорска проверка. Красивите дами му предолявали лесно защитата, нали така? Е, как да сме сигурни, че не са го преодолели да помага на бизнеса на съпруга, а?

Както и да е – надявам се след това интервю скоро да не срещам германци. Няма да мога да ги гледам в очите, защото те вече ще знаят нашата най-срамна и мрачна тайна. А именно какъв премиер си имаме :)))))

Източник: „Епицентър“

Прегледана: 47311

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече