Журналист: Старата мутра пак реши, че е на баира в Банкя, а ние сме овцете на дедо му

0

Не знам дали забелязахте, но веднага щом му понамаля напрежението на Борисов, веднага щом му се поразхлаби малко полит-въжето около гушата, той отново си върна старото лице. Старата мутра. А се беше поуспокоил. В края на лятото близо месец единствено мяукаше от телевизора. Изтърка над 20 четворки летни гуми на тойотата, само докато се чудеше, къде да се скрие от вас, пише в свой пост в социалната мрежа журналистът Васил Петев.

А, сега, кво?

Пак стана нагъл, пак почна да тропа с краче и да гледа гневно, пак реши, че е на баира в Банкя, а ние сме овцете на дедо му.

Ама, то винаги е така. Простият човек, не е прост, само за малко. Той си е прост, просто, защото си е прост. А там време няма, там морал няма, абе, там светлина няма! Тъмно е като в негърски гъз.

Там единствено има първично животинско, мега-изострено чувство за оцеляване. Придружено с постоянен ирационален глад. Животното нонстоп иска да се храни. И кво нагъва? Вашия страх и своя гняв. Това му е диетата.

Сега пак ни се кара. За нещо си…Кой го слуша вече?! Аз поне, не. Аз само му гледам очите. И те ми разказват почти всичко. Животното е ранено. Но ще се бие. Макар и за последен път.

П.С. Добрата новина е, че Караянчева и Тома Биков му пазят гърба. Дет се вика, амиииии, Амин! Каква лека победа.

Автор: Васил Петев

Източник: Фейсбук

Прегледана: 43344

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече