Мая Манолова: Борисов иска да сме разделени, да се мразим

0

Разбираемо е да сме гневни, когато виждаме да бият беззащитни хора, да арестуват невинни и да потъпкват човешки права. Бях там като ни гонеха, като ни обгазяваха, като ни биеха и арестуваха. Бяхме в полицейските управления и защитавахме протестиращите, каза Мая Манолова по повод последните мерки, въведени от Правителството.

Това беше по заповед на властта, това го направи Борисов. Той изпрати полицията срещу протестиращите. Той ни противопоставя и той ни разделя. Семействата на полицаи бяха сред нас на площада, децата и жените им бяха с нас, а те изпълняваха заповеди. Очаквам следващия път да не го направят, да застанат на страната на народа.

А не да пазят властимащите и техните празни сгради, работейки извънредни часове. Но полицаите също са тези, които очакваме да ни пазят от престъпниците, поставяйки живота си в риск всеки ден, на първа линия срещу заразата.

Те, както и всички българи, заслужават нормални условия на труд и достойни доходи.

И нашият гняв е общ, гневът ни е към властта, която ни мачка и ни лишава от достойнството ни. Борисов иска да сме разделени, да се мразим. Нека да не го правим, а всички заедно да се изправим срещу режима и да извикаме ОСТАВКА!

Автор: Мая Манолова

Източник: Изправисе.бг

Прегледана: 41346

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече