Николай Марков: Девиантното поведение на Борисов е обществено опасно и той трябва да понесе наказателна отговорност

0

Вече цял месец министърът на здравеопазването лъже като каруцар за складови наличности от медикаменти. Стигна до това, да ни убеждава, че имало проблем само в логистиката при факта, че дори в ключови болнични отделения липсват кръвоспиращи препарати. Вече в цели болници и лекари липсват, следствие на дългогодишно престъпно държавно управление!

Така започва традиционният обществено-политически коментар на експерта по национална сигурност Николай Марков в личния му профил във Фейсбук.

Николай Марков, Снимка: www.bulnews.bg

Липсва всичко, освен голословните менторски заблуди на министъра, заради които хиляди наши бащи, майки и деца губят всеки ден животите си. За мен това са престъпления по служба и престъпна безотговорност!

––––––––––––––––––––––––––––––

Престъпление от страна на ББ е и цялата организация на кризата с Ковид 19, продължаваща яростно с масова смъртност, следствие само на престъпна безотговорност. Крайно време е да се каже на глас, че освен видимото девиантно поведение, това лице е и обществено опасно и съответно да понесе своята наказателна отговорност. Не може заради един престъпно овластен и психично болен човек, да измре цялата държава и да няма институция, която да спре този геноцид срещу цял един народ.

––––––––––––––––––––––––––––––

Извършените престъпления около развитието на кризата с Ковид 19 имат критична стойност и са сериозна предпоставка за пряка заплаха за националната сигурност – търпението на всички граждани е изчерпано, а логичните последствията ще бъдат неконтролируеми. Няма как ние да погребем всичките си близки, заради една престъпна и разюздена политическа мафия, а лицата свързани с нея да останат недокоснати. Няма как да стане, господа другари – в огънят на кризата ще горим заедно.

От затвор се излиза сравнително бързо, от гроб – никога.

Автор: Николай Марков

Източник: Фейсбук

Прегледана: 40949

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече