Илиян Василев: Ситуацията е извън контрол и изгледите за промяна са нищожни. Обединете се, за да бъде свален Борисов и хунтата!

0

Контрапиарът от джипката е обречен на фона на драматичните сцени от войната с коронавируса и сринатата здравна система

Знаете не съм от хората, които от началото на пандемията позволиха на страха да надделее над разума и трезвата оценка. Но това, което става през последните дни, минава дори моята способност да остана над ситуацията, защото това правителство направи решителна крачка към пълното безумие в името на политическото им оцеляване като върхушка.

След изборите в Румъния и определената от президента дата 28 март за избори у нас, Борисов е в паника, че сцените на умиращи пред болници и рязко влошената статистика, особено починалите, може да предизвика наказателен вот.

Поради това са и опитите да форсира „нормализация“, с приказки за вдигане на рестрикции, манипулираните данни за „отслабване“ на заразата, за смели антикризисни мерки – с единствената цел да извади темата „коронакриза“ и провал в справяне с кризата от политическия предизборен дебат.

Очевидно повтарящите се случаи на умиращи пред болниците разтърсва всички ни и предизвиква гняв и отрицание, което неминуемо ще се излее на изборите.

Опитите за спасение чрез ваксини няма да произведат никакъв резултат, защото самите лекари на първа линия отказват да се ваксинират, а политиците ни шикалкавят, че ще си изчакат реда. Вместо да дадат личен пример.

Защо същите политици не чакаха реда си, когато се предреждаха да си правят тестове всеки ден, за сметка на бюджета, докато българите си плащаха от джоба. Когато Те не дават личен пример с ваксинацията си, какво да доверие да имат хората във ваксините?

Ситуацията е извън контрол и изгледите за промяна са нищожни – управляващият Отечествен фронт на ГЕРБ, патриоти, СДС и ДПС зад кадър, абдикираха от задълженията си да спасят хората в името на спасението на властта и откраднатото.

Забелязвате ли че няма никаква информация за цената на ваксините по веригата от доставка до приложението, за свързаните разходи? Нито ред за платените пари – никаква отчетност, никаква информация, а и децата вече знаят – това са явни симптоми на корупционен фон. И тези разкрития отново ще лъснат в хода на предизборната кампания.

Пораженията, които паникьосаният Борисов може и нанася върху България и българските граждани, измерени като сринати доходи и починали хора, вече нямат аналог в близката ни история.

Контрапиарът от джипката е обречен на фона на драматичните сцени от войната с коронавируса и сринатата здравна система.

За това ще продължа повтарям – пазете себе си, семействата си, близките, приятелите си, разчитайте само на себе си и оцелявайте чрез групова, неопосредствена от властта солидарност и емпатия. Не толкова вирусът ще ви убие, колкото Системата им.

И най-вече обединете се – всички срещу тази власт за да бъде свален Борисов и хунтата.

Ако не сте разбрали вече става дума за живота ви.

Автор: Илиан Василев

Източник: Фейсбук

Прегледана: 52661

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече