Адвокат Елена Гунчева към ГЕРБ: Как едно читаво нещо не направихте, бре! Ама едно поне!

0

Гербоидите от цяла България зверски стискат палци построеното от Онуй да издържи поне до изборите. Потьомкини села, това е построеното от гербоидите. Как едно читаво нещо не направихте, бре! Ама едно поне!

Това написа в свой коментар във Фейсбук адвокат Елена Гунчева по повод обществено-политическите проблеми в страната.

Писна ми от кривите ви магистрали, които се ремонтират през два месеца след пускането си, писна ми от изпочупените ви и пропаднали нови тротоари, писна ми от падащите ви мазилки и тавани. А днес и метрото ви, гордостта на най-крадливият и корумпиран премиер в Европа, също пропадна. Пътят към Рилският манастир няколко дена след откриването….списъкът е дълъг 13 години!

На некадърниците от ГЕРБ все някой друг им е виновен за некадърното строителство, а и всичко друго, до което са се допрели. Комунисти, Путин, Нинова, Радев, Орешарски и тулупите, които не ги оценяват. То на кривата ракета космосът винаги й е крив!


Факт е, че работите единствено по мобилизиране и усъвършенстване на корупцията. А в цялата държава и фирмите – изпълнители на обществеи поръчки, са назначени топ-некадърници, които на две магарета сено не могат да разделят. Но пък са верни кадри на гербоидите! Как няма да са верни, на свободния пазар ще умрат гладни с тази липса на акъл и образование и каквато и да било компетентност. То във всяко едно управление е имало некадърници, но единствено ГЕРБ го превърнаха в задължително изискване за участие във властта и администрацията.

Също е факт, че от всяка обществена поръчка се отклояват поне 50 % за подкупи, тоест кражби! А при критерий „най-ниска цена“, смятайте какво остава за материали и труд?!? Но важното е Онуй да отреже лентичката, да се нафотка с местните недоуважени лелки и да разправя какво бил направил за нас! Факт е, че няма едно качествено нещо, свършено от ГЕРБ! Това, което построиха, с един сняг и дъжд може да се измие и пропадне!

Проблемът е, че наглостта им просто няма паралел в историята. Дотам да ни казват да ходим пеш, като не Му харесваме магистралите. Ама, оуууу, ПКП, ходи си пеша, ве! Със засилка!

И гербоидите създадоха един сериозен проблем – качествените кадри отдавна се изнесоха оттук. Много свестни фирми фалираха, защото не са близки до управляващите. Контрол се упражнява от калинки, които смятат бюрото за хранилка и не се напъват да разбират от нищо. И когато тези ходят /ако ще и пеше, ве/, ще трябва да изграждаме държавата от дъното!

Ходете си, бееее! Ако ще и пеша!

Автор: Елена Гунчева

Източник: Фейсбук

Прегледана: 44248

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече