Ген. Димитър Шивиков: Изборите ще бъдат фалшифицирани от Шайката

0

Станахме по-големи католици от папата! От снощи, когато ПРЕЗИДЕНТЪТ РУМЕН РАДЕВ обяви 4 април за провеждане на изборите, две одиозни фигури от ГЕРБ започнаха да хленчат и да изтъкват доводи за неудачната дата, че тогава бил католическият Великден. Борисов и сие, сган престъпна и омразна, коя дата ще ви е удобна за изборите?

Или ПРЕЗИДЕНТЪТ трябваше да се допита до Алена, както го прави Борисов!? България е православна страна. Изборите по презумпция ще бъдат манипулирани и частично фалшифицирани, защото се организират от ШАЙКАТА. Самият Цветанов признава, че изборните резултати винаги са били фалшифицирани.

Друг факт за готвени манипулации са изказванията на шефът на Информационно обслужване и на един член от ЦИК, които си позволяват да показват ясна политическа пристрастност, а би трябвало да се държат дистанцирано, като държавни служители. Управляващата хунта трябваше още преди 4 години да осигури машините за предстоящите избори, съгласно изборния кодекс, но не направи нищо.

БЪЛГАРИ, датата е 4 АПРИЛ, да покажем на ПОЛИТИЧЕСКАТА сган, че не те, а ние ще посочим, кой ще ни представлява в бъдещия парламент! За България!

Автор: Димитър Шивиков

Източник: Фейсбук

Прегледана: 45646

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече