Защо се потули разследването за къщата в Барселона?

0

За къщата в Барселона ли – продадена е вече. Ходих лятото до там. Даже бях направил проучване

Интересното е, че разследването, което се води тук към момента е засекретено от няколко месеца. Има поява на интересни факти. До месец септември от прокуратурата отговаряха на запитвания, от няколко седмици казват, че не могат да предоставят информация. Това съобщи пред телевизия 7/8. бившият служител на МВР Ангел Ангелов, който живее в Испания.

Снимка: Dunavmost.com

Испанското правосъдие не е от най-бързите, но е много ефективно. Разследват дори бившия си крал за подкуп. Едва ли министър-председател на отдалечена държава може да ги принуди с нещо да мълчат. Понятието морал за този човек е нещо абстрактно, непознато. Човек трябва да застане с думите си и с лицето си. Такива хора са дебелоглави с лични интереси. В нормална европейска държава такива хора биха отишли в дъното на политическия живот, обясни той.

Работя за една американска компания за софтуер. Бивш служител на МВР съм. Тук съм вече 11 години. Заминах, виждайки, че промяната ще се осъществи много трудно по време на първото правителство на ГЕРБ с изгряващата звезда Бойко Борисов. Дадох си сметка, че това е една замръзнала отвътре в своето развитие нееволюирала система, каза още той.

Беше ми по-лесно да се реализирам в чужбина тогава, отколкото да бъда част от система, която не позволява развитие на хора с виждане за проблемите. Много хора от системата на МВР бързо напуснаха. Тази система не приема тези, които са готови да говорят за проблемите с откритост.

Така и не стана ясно дали са участвали частни охранителни фирми в охраната на тези протести. Някои да е чул официален отговор какви са тези хора с нашивки? За униформеното облекло няма място за интерпретации с нашивки или бокс. Главният секретар на МВР да каже какво правиха тези хора на площада в София!, коментира бившият полицай.

Единствено масовото гласуване в България и чужбина би направило така, че корпоративен вот да не е решаващ, за това да помислят българите и да гласуват“ – призова нашенецът отвъд границите на родината.

Автор: Ангел Ангелов

Източник: „7/8 ТВ“

Прегледана: 47484

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече