Павел Вълнев: Съдружниците от „ГЕРБ-ДПС“ ООД не пестят енергия да сплашват хората

0

Публикуваме коментара от фейсбук страницата на зам.-председателя на „Републиканци за България“ Павел Вълнев:

Една от мръсните игри, които управляващата клика владее до съвършенство, е да представя реалните си конкуренти в изборите като непрестижен вот. По тролските атаки, но и по енергията, употребена за сплашването на хората съдя, че „Републиканци за България“ са на мушката на съдружниците от „ГЕРБ-ДПС“ ООД.

Но вятърът не е във вашите платна, неуважаеми.

Трети ден и за пореден път обикаляме страната – срещаме се с хиляди хора от Североизточна и Южна България. Дори зад маските им се вижда – те не се страхуват от вас. Работят здраво във всяка отделна структура на партия Републиканци за България и вярват в успеха си – заедно и поотделно.

И най-важното – работят не за себе си, а за доброто на България.

На този фон, както и на фона на „прогнозите“, че републиканците събират под 1 процент от гласовете, излезе проучването на в. „19 минути“ за София. То е напълно реално, направено е само сред хора, които ще гласуват и според него Републиканците са на 5 стотни от влизане в парламента. Така че: Ако процентът ни за столицата, където е голямата схватка, е 4, то в страната ще е минимум 8. Видях го с очите си, знам, че и вие го чувствате със сърцата си.

Хора, вие сте силата! Никой не може да ни спре!

Ние заедно искаме държава с правила!

Прегледана: 50359

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече