Павел Вълнев: Влязох в политиката наистина да направим промяна (видео)

0

„България ти става все по-мила и все по-скъпа, когато си на хиляди километри. Не съм знаел, че това е едно от най-красивите места на света, докато живеех тук, но като обиколих целия свят, видях, че това действително е така“. Това споделя край величествения язовир Доспат зам.-председателят на Републиканци за България Павел Вълнев, който е родом от Родопите.

„Тук почти на всеки залив съм ходил и на плаж, и на риба, за мен тук е уникално място и се зареждам. Имаме нещо, което, бих казал, че никъде по света не може да се събере – като географско положение и като природа. Но проблемът на България в момента е, че такива хубави места са едно мъртвило, животът го няма. И това не е само тук, в рамките на три месеца обиколих четири пъти цялата страна и навсякъде е такова обезлюдяване. Ако в момента не вземем мерки и не направим промяна, след 20 години няма да има България“, категоричен е Павел Вълнев.

„На 21 г. заминах за Америка и почти 20 г. живея там. Заедно с брат ми сме изградили няколко успешни бизнеса“, разказва той, но си спомня: „Имал съм такива безсънни нощи, при които не можеш да заспиш, облива те студена пот, чудиш се дали ще се върнеш в България, за да видиш родителите си, или ще се прибереш в ковчег. Такива случаи има много, хората гледат лъскавата страна, но зад всеки успех стои много труд и постоянство. Плащаш много висока цена.“

Той признава, че досега не е мислил да се занимава с политика. „Срещам се с хората и разбрах, че има енергия, че е дошло времето да тръгнем и да направим промяна“, казва Павел Вълнев и допълва:

„Искам да погледна всеки един българин в очите и да му кажа: Повярвай в себе си! Щом мога аз, можеш и ти!“

Прегледана: 68557

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече