Зрител с гневно писмо до Кошлуков: Защо с държавни средства обслужвате Главатар на една шайка?!

0

Гневно отворено писмо написа Любо Кольовски до шефа на БНТ Емил Кошлуков. Поводът е вчерашното директно излъчване от дома на Бойко Борисов, което всички телевизии, включително държавната, направиха рано сутринта. Припомняме, че националните медии прекъснаха програмата на сутрешните си блокове, за да включат пряко изявлението на премиера в оставка, по време на което той обяви, че ГЕРБ ще върнат мандата, но и да се самопохвали по различни теми.

Отворено писмо до Емил Кошлуков

ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР НА БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ (БНТ)

Господин Кошлуков,

Поверената Ви БНТ е на бюджетна издръжка, т. е. Вашето месечно възнаграждение (заплата) и издръжката на цялото Ви учреждение се образуват от данъците, таксите и глобите на целокупния български народ.Поверената Ви БНТ се обявява за обществена, каквато не е била, не е и под Вашето ръководство никога няма да бъде.

Поверената Ви БНТ отдавна се е превърнала в партийна медия, която с държавни средства обслужва властта и управлението, за сметка на интересите на аудиторията със средствата на самата аудитория.

Господин Кошлуков, защо заблуждавате общественото мнение, че в поверената Ви БНТ събитията, фактите и явленията се отразяват честно, професионално и обективно, а непрекъснато запълвате ефирното време с „партийните“ прояви на лицето Бойко Методиев Борисов, премиер в оставка и вече само Главатар на една шайка? В какво от тези качества Вие позволявате екип на БНТ да предава на живо и от частния му дом монолозите един партиен ръководител, комуто предстои да слезе от трона на едноличната си власт, след като е ясно, че Борисов вече не е и няма да бъде премиер?

Бтв, Нова нюз, Нова тв, БГ Он ер още някои телевизии са частна собственост и те не са длъжни да се съобразяват с публиката, защото не се издържат от републиканския бюджет, но БНТ няма право на своеволия, като това на което ни направихте свидетели и зрители днес, 23 април 2021 г. Или БНТ работи по правилата отпреди 1989 г., когато имаше член Първи и Конституцията и партията, и държавата бяха едно цяло? Нали някога се борехте срещу член Първи и срещу тоталитарния режим?

Кой и кога Ви е дал правото, господин Кошлуков, да вгорчавате дните на милиони български граждани, като им натрапвате посредством поверената Ви БНТ присъствието на един очевидно болен и неадекватен бивш премиер на Републиката?

Господин Кошлуков, време е да отворите прозореца на просторния си кабинет и да видите какво се случва навън! Отървете се от зависимостите си и пристрастията си към отиващата си шайка, защото очевидно имате такива зависимости и пристрастия. Вероятно много държите на поста си генерален директор на БНТ и вероятно този пост е важен и животоспасяващ за Вас и това е Ваше право. Но освен права, Вие имате и задължения – пред народа, хората, обществото и цяла България, защото службата Ви е генерален директор на БЪЛГАРСКАТА НАЦИОНАЛНА ТЕЛЕВИЗИЯ.

Ако не сте в състояние да понесете тежестта на тази отговорност, идете си. И без друго няма да имате безоблачно бъдеще, когато и ГЕРБ си отиде завинаги.

Без уважение:

Любо КОЛЬОВСКИ, зрител и данъкоплатец

Прегледана: 109637

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече