„Има такъв народ“ се чудят каква глупост да измислят, за да подлъжат горкото население“

0

„Партията на Слави Трифонов ще върне мандата и няма да направи правителство“. Тази прогноза направи пред БНР журналистката Копринка Червенкова.

Тя коментира, че това става ясно от думите на Тошко Йорданов, председател на ПГ на „Има такъв народ“, пред медиите и в парламента.

„Някакви хора ги лъжат, че при следващо завъртане на изборната рулетка те ще бъдат първи и ще имат повече гласове – изобщо не съм сигурна, че това ще се случи. … Тези момчета и момичета в ИТН видимо са много уплашени от перспективата да управляват държавата„, подчерта журналистката.

Копринка Червенкова изрази недоумение защо Слави Трифонов се е скрил от медиите.

Прогнозата ѝ е, че ГЕРБ ще се опита да дискредитира новите партии и най-вече ИТН.

„За мое съжаление ГЕРБ ще се стабилизират, те имат парламентарен опит. По поведението на Бойко Борисов личи, че вече е в предизборна кампания“. 

Според Червенкова 45-ият парламент е по лош начин еклектичен:

„Проблем е, че има еклектика в самите парламентарни групи, което създава невъзможност да се създаде компактно тяло, а когато няма такова компактно тяло, няма как да искаме то да управлява държавата“.

Тя определи предложението за въвеждане на мажоритарни избори като „пълна глупост“:

ИТН се чудят каква глупост да измислят, за да подлъжат горкото население. Борисов ги лъжеше по един начин, тия го лъжат по друг начин„. 

Прегледана: 107928

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече