Това го има само у нас: Баща, дъщеря и зет – кандидати за НС, другата дъщеря – в ЦИК

0

Четирите лица на снимките са: баща – Цветослав Петров Цанков, две дъщери – Кристина Цанкова-Стефанова и Полина Цанкова-Христова, и зет – Пламен Христов.

Това пише като коментар в личния се профил във Фейсбук адвокат Албена Белянова.

Трима от четиримата – бащата Цветослав, дъщерята Полина и зетят Пламен са кандидати за народни представители в следващия Парламент от „Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ“. Двама от четиримата – семейство Полина и Пламен Христови бяха наши народни представители и в досегашното 44 НС. Дъщерята Кристина е заместник-председател на ЦИК от март 2019 г. и към момента.
ЗАКОННОТО/ НЕЗАКОННОТО


Би било интересно да разберем, какво мислят от КПКОНПИ по отношение на липсата/ наличие на конфликт на интереси. Ако, разбира се, понятието „непотизъм“ (шуробаджанащина) е познато на служителите на оглавяваната от Сотир Цацаров комисия. Участвала ли е Кристина Цанкова-Стефанова в подготовката, обсъждането, приемането, издаването или постановяването на актове на ЦИК в интерес на „Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ“, кандидати за народни представители от която са баща й, сестра й и зет й Участвали ли са Полина Цанкова-Христова и Пламен Христов в избора на Кристина Цанкова-Стефанова за заместник-председател на ЦИК
МОРАЛНОТО/НЕМОРАЛНОТО


Популизмът на кандидатите от „Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ“ за безплатни лекарства и евтини горива не е чак толкова възмутителен – най-много се лъже преди избори и повечето кандидати го правят. Ясно е, че безплатно е само сиренцето в капана за мишки. Предлаганото от кандидат-политиците „безплатно“ се плаща от всички нас – данъкоплатците.


По-възмутително е говоренето на кандидатите, че идвали от бизнеса, били с доказани качества и способности още преди да влязат в политиката, ама понеже много ги е грижа за децата, възрастните, бъдещето на България и т.н. се „жертват“ да ни служат. Айде, бе! Като ги е грижа, какво реално направиха за гражданите досега За цели четири години.


Ще се радвам да има някой, извън “Патриотична коалиция – ВОЛЯ и НФСБ” и рекламната агенция, която ги обслужва, който да отговори. Ако няма обаче, дали не е време да ги отървем от теглото да работят за гражданите, за да могат отново да доказват като успешни бизнесмени

Автор: Адвокат Албена Белянова

Източник: Фейсбук

Прегледана: 87039

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече