Тома Биков: Новият шеф на НАП е дал интервю на „Жената днес“. „Жената днес“: И Борисов ни е давал интервю

0

„Как е стигнал новият шеф на НАП до президента. При положение, че единственото, което се открива за него, е едно интервю в „Жената днес“ за хранителния режим. Това е шеф на НАП! Как така?!“. Този въпрос зададе Тома Биков на пресконференция на ГЕРБ. 

Живял ли е новият шеф на НАП в Дубай през последните години? Кой вкара учредителна на партията на Васил Божков в МВР?“, попита още той.

„Очевидно има нов коалиционен партньор, взел на изборите 3% и нещо. Но в новия парламент може и да влезе“, допуска още той.

„Сега за „Жената днес“ кой гарантира? Румен Радев се казва човекът и той трябва да отговаря“, настоя още той.

Във Фейсбук обаче десетки потребители припомниха, че и лидерът на ГЕРБ е давал интервюта за „Жената днес.“ Заради огромния брой посещения в сайта на списанието, то беше извън строя за известно време.

Припомняме, че днес ГЕРБ дадоха пресконференция в централата на партията, която идва броени часове след освобождаването на директори в ключови агенции като НАП и „Митниците“.

Галя Димитрова е освободена като изпълнителен директор на Националната агенция за приходите и на длъжността е назначен Румен Спецов.

Павел Тонев е новият директор на Агенция „Митници“.Той заменя на поста Георги Костов.

От длъжност в МВР е освободен директорът на дирекция „Инспекторат“ Николай Гешев.

Още в първия си работен ден новият служебен министър на вътрешното министерство Бойко Рашков освободи Бойко Славчев, административният секретар на МВР.

Прегледана: 123657

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече