„ИТН пуснаха л*йно във вентилатора“

0

Публикацията е от фейсбук страницата на журналиста Иван Бакалов по повод компроматите, които сипят ИТН от парламентарната трибуна по повод членове на служебния кабинет тази седмица

Имаше някаква популярна песен на руска група с рефрен „Земля в илюминаторе“.

Със същата мелодия ми се върти в главата рефрен: „Лайно във вентилатора“.

Има такъв народ се скараха с ДБ и Изправи се, как и защо, не е ясно. Но обвиненията от трибуната на парламента към служебния финансов министър са наистина лайно във вентилатора.

Тепърва ще се изяснява дали това е сериозно – търговски спор в съда не е едно и също с нарушение на Наказателен кодекс. Но сега всички ще станат в кафяви петна, няма да има нито един в бяло.Независимо дали отиваме на избори, надеждите на много хора, че служебният кабинет, част от него може да стане редовно правителство, отпадат. Ситуацията отваря място за нова партия, гражданско сдружение, което да издигне новата вълна в управлението, в лицето на служебните министри.

ИТН също има нови лица, които поради неопитност в политиката и невъздържаност може да не стигнат до управлението въобще. Но трайно ще имат присъствие в парламента.

Без ИТН и в сегашния, и в следващия парламент, няма да има правителство. Защото партия от много нови лица, неоцапани в политиката, засега е само ИТН.

Прегледана: 163320

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече