Човек от листата на „Продължаваме промяната“ шокира Фейсбук с фамозни снимки по анцуг и лимузина

0

„Харвардците“ Кирил Петков и Асен Василев по-добре да си проверяват хората от листите в „Продължаваме промяната”! Запознати алармират, че сред хората им се е намърдал рекетьор от Царево! Ако бившите министри наистина смятат да променят нещо – да прочетат кой е Емил Георгиев Пейчев, в противен случай ще останат партия на подмяната.

Източник на Narod.bg от морското градче разкри, че набутаният в листата на политическа партия „ПП” общинар е син на агента от Държавна сигурност Георги Пейчев Митрев, който също е бил в градската управа до 1995 г.

Емил Пейчев, който на 19 октомври ще навърши 38 години, е едноличен собственик на фирма за климатици „ЕМ-БИ КЛИМА” ЕООД. Дружеството е регистрирано на ул. „Михаил Герджиков” 40 в Царево.

Интересно е как общинарят и вече кандидат-депутат от „Продължаваме промяната” разширява бизнеса си? Ето какво казва източник на Narod.bg:

Чрез научените от своя ДС татко методи за рекет – бизнесмените, които не ползват неговата фирма да опаше с климатици хотела или магазина им, са наклепвани с доноси пред всички важни институции, които започват проверки на дейността им.

За да си спестят главоболията, предприемачите в района на Царево си знаят – климатици само от общинаря Пейчев.

Въпреки това кариерата на рекетьора тръгна неочаквано нагоре, след като Емил Пейчев бе регистриран като кандидат за народен представител от коалицията „Продължаваме промяната” на Кирил Петков и Асен Василев, на десето място в листата за Втори МИР Бургас, което му дава и имунитет срещу наказателно преследване в периода на предизборната кампания.

Че ще става политик на високо държавно ниво е ясно още от 1 октомври 2021 г., когато в пост, подкрепен от фамозни фотоси, Пейчев обявява следното: „Време е! Тръгваме към Софето и влизаме в политическа кампания.” Вижда се, че поема към жълтите павета с бяла ВИП-лимузина, в която се вози с шурея си – бившия председател на ОбС в Царево Даниел Скулиев.

Прегледана: 158080

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече