Бенатова: Евала на Ицо Хазарта, разказа как депутатите си бъркат в носа в парламента

0

Публикацията е от фейсбук страницата на журналистката Миролюба Бенатова по повод интервюто на Ицо Хазарта по Нова тв през уикенда, в което той разказа за първия си ден като депутат в Народното събрание

Евала на Христо Петров (Ицо Хазарта), който разказа какво се е случило в парламента по начин, който очакваме от журналистите там. Ицо поседя, погледа, видя и разказа:

Пеевски си е вкарал охраната като депутат. Сложил го е на избираемо място, за да си има кой да го води до тоалетната и да го пази в кулоарите. Това е новина по всички правила на жанра.

Разказа и как, докато президентът изнасял речта си, разни депутати са си бъркали в носа, говорили са по телефона, държали са се демонстративно неуважително.

Този разказ на депутата Христо Петров можеше да е репортаж от първия парламентарен ден.

Всичко описано от него можеше да бъде заснето и разказано журналистически. Случило се е пред десетки камери и репортери. Те са били там, където е бил и Христо Петров. Но не го разказаха. След това интервю с Ицо Хазарта си мисля, че „имам човек“. Който вижда и не се обръща на другата страна. Дано не се промени.

Прегледана: 151475

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече