„Бойкотирането на предпазните мерки във време на епидемия е престъпление“

0

Заплахата на Костадинов (Костадин Костадинов – председател на „Възраждане“ – бел.ред.), че след 2 седмици щели да влязат в парламента и министерския съвет само идва да докаже думите на Ицо Хазарта, че става дума за фашистчета.

Така действат щурмоваците нацита.

Ами нали сте влезли вече в парламента, законно, с избори? Какво искате – насила да се наложите? С бой да накарате правителството да отмени зеления сертификат?

Преди години имаше едни лумпен депутати, които обявиха гладна стачка против конституцията. Не били съгласни да се приема и ако може да я спрат с палатки пред парламента. Бяха 39 от 400 във ВНС. И преди, и сега, това са маргинали, които страдат от нарцисизъм и са против демокрацията.

Бойкотирането на предпазните мерки във време на епидемия наистина е и престъпление, описано е в НК още преди да се появи ковид.

А костадиновчетата са твърде слаби маргинали, за да извършат „нежна революция“ като седесарите през 1997 да разбият парламента, още повече с такава кауза като премахване на зеления сертификат и предпазните мерки.

Публикацията е от фейсбук страницата на журналиста Иван Бакалов

Прегледана: 137345

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече