Депутатка от „Възраждане“ във Фейсбук: Путин е най-лошото след Сталин

0

„В Русия винаги е имало само терор! А Путин е най-лошото след Сталин“. Това мнение е изразила депутатът от „Възраждане“ Елена Гунчева преди да стане народен представител. Днес от партията на Костадин Костадинов обявиха в парламента, че Путин не е техен враг, а Гунчева отрича да е писала подобен коментар.

Фактите обаче са красноречиви. Коментарът на Елена Гунчева е запазен под фейсбук пост на Северин Сабахи. „Още не е заглъхнало ехото от куршумите убили Немцов, и тукашните орки от сектата на св.Путин казаха, че американците го били убили….Абе алоооуу, Немцов не се е страхувал от Обама, а от любимият ви вожд Путлер и неговите талибани!, пише с поста от 28 февруари 2015 г. Под него Гунчева коментира: „В Русия винаги е имало само терор! А Путин е най-лошото след Сталин“.

След като в социалните мрежи се разпространи мнението на депутатката от преди 7 г., което противоречи с позициите на партия „Възраждане“ към днешна дата, тя побърза да се оправдае, че това всъщност е колаж или пък е писано от фалшив профил. „Психодяснята измет прави колажи и фалшиви профили. Тоя психодесен съм го блокирала отдавна, камо ли пиша на неговия профил“, написа Гунчева във Фейсбук.

Постът, под който е коментирала, обаче може да бъде видян от всеки. Няма как да изтрие и коментара, защото е блокирана от автора. Въпреки това Гунчева продължава да твърди, че не е писала лошо за Путин. „Ровят в коментари преди седем години. В случая може дори да са си ги направили, защото ако аз тръгна да говоря срещу Путин, бъдете сигурни, че няма да е толкова обрано и кратко, стилът ми е съвсем различен, но явно троловете толкова си могат“, казва тя във фейсбук профила си.

Днес в Народното събрание депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов атакува „Възраждане“ именно с коментара на Гунчева, като посъветва Костадин Костадинов „докато контролира финансирането на партията си, да контролира и депутатите си“. „Явно за г-н Балабанов най-големият проблем в тази държава е коментар във Фейсбук преди 7 г. Аз нямам намерение да се оправдавам, че нямам сестра. Нито съм писала подобно нещо, нито имам намерение да се обяснявам“, заяви Гунчева от трибуната на НС.

Прегледана: 141565

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече