Бойко Станкушев: Руснаците, които гоним, са изпратени от Путин на синекурни длъжности

0

Представете си, какви са тези интензивни икномически, търговски, културни, спортни и всякакви връзки, та да има нужда от такъв голям потенциал от служители в руското посолство.Те просто са пратени тук на синекурни длъжности от Путин, а по заслужилите ги пращат в Англия и Франция. Нищо няма да се случи, като си тръгнат. Това заяви директорът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев.

И с полиграф за политицит е трудно да  кажат дали ще има нов кабинет.Добре е да има действаща изпълнителна власт. Заради кризите, заради международното положение е необходимо ново правителство, коментира той възможността за кабинет в този мандат, каза още той.

Станкушев коментира и обстановката в обществото: Хората искат справедливост, има дефицит на вяра в справедливостта. Хората са уплашени. Все по-малка е експертизата и все по малко образовани са днешните политически лидери. Всички партии на прехода си избиха елитите и те бяха подменени от кариеристи и номенклатурчици. И затова има загуба на средства в инфраструктурни проекти, корупция и т.н. , категоричен е директорът на АКФ.

Има функционално неграмотни в администрацията, регионите, местната власт. Става все по-страшно. Издигат се по шуробаджанашки принцип, връзки. Всичко друго ще отшуми Това е страшно, допълни той.


От всички видове патриоти кой направи нещо полезно за преговорите с Македония? Кои отидоха да кажат българската позиция в Брюксел. Всичко е показуха. Да се покаже по телевизора – да уреди къщи за гости, пет кораба със захар…., е ноговото мнение по този проблем.

Двадесет и няколко процента не знаят дали да гласуват за ЕС или Евразия, а шестдесет и пет процента от българите не искат да гласуват. Каква е диагнозата?, попита и завърши той.

Прегледана: 161340

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече