bTV излъчва сензационното интервю с принц Хари

0

От 16:15 часа bTV ще излъчи специално студио с водещи Петя Дикова и Васил Христов

Тази събота, 14 януари, bTV ще излъчи интервюто на журналиста Том Брадби с принц Хари, излъчено по ITV и продуцирано от ITN Productions.

Сензационният разговор е проведен в навечерието на публикуването на автобиографията на Хари – „Резервен“ („Spare“) – книгата, която целият свят обсъжда. В него херцогът на Съсекс разкрива детайли за променливите отношения с брат си и баща си, както и с останалата част от семейството, споделя зашеметяващи разкрития за собствения си живот, както и за възгледите си за монархията и медиите. За „най-обсъжданото световно събитие от началото на 2023г.“ bTV е подготвила и специално студио – „Принц Хари: Интервюто“ с водещи Петя Дикова и Васил Христов и начален час 16:15.

След всички изтичания и спекулации, принц Хари разказва за първи път в дълбочина пред камера и от първо лице своята противоречива и завладяваща история, като дава контекст и обяснява ключовите събития от живота си. Водещият на новини по ITV Том Брадби, който познава херцога повече от двадесет години и има уникални познания и гледна точка, задава въпросите, на които всеки иска отговор, и дори оспорва някои твърдения в книгата. В интервюто са включени и ексклузивни аудио откъси от книгата, прочетени от самия херцог.

Записан близо до дома му в Калифорния, Хари навлиза в безпрецедентни подробности за смъртта на майка си и как се е справил със скръбта и травмата си, както и възгледите си за пресата, семейството и бъдещето. Нито една тема не е забранена, докато той говори за съперничеството с брат си Уилям, брака си с Меган и напускането им от Великобритания, за да започнат нов живот в Америка.

Прегледана: 101505

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече