Костадинов зове във Фейсбук демократичната общност да бъде унищожена. Къде са регулаторите?

0

Лидерът на формацията „Възраждане“ Костадин Костадинов публикува недопустим агресивен пост в официалната си страница във Фейсбук, призоваваща насилие. В „официалната позиция“ той за пореден път напада „рупорите на американското посолство“ и се заканва на „уродливата измет“.

Повод за гневния изблик на Костадинов са приключилият бунт срещу Кремъл на шефа на частната армия „Вагнер“ и отгласът на драматичните съботни събития в Русия у нас.

„Т.нар. преврат в Русия свърши преди да е започнал, с което предизвика небивало разочарование в родната демократична общност. Вчера с интерес видях какво пишат и към какво призовават рупорите на американското посолство – от техните профили се лееше кръв и се призоваваше за война, избивания, метежи и всякакви други подобни неща (при условие, че не участват лично, естествено).  Сега, разбира се, са разочаровани, но само няколко часа бяха достатъчни, за да се види какво представляват те – една озверяла античовешка сган, жадуваща кръв и мечтаеща за войни и насилие. Ето защо дълг на всеки един нормален гражданин е да направи всичко по силите си, за да може тази уродлива измет да бъде унищожена – за доброто не само на България, но и на човечеството“, гласи „официалната позиция“ на Костадин Костадинов, който в едното изречение осъжда насилието, а в следващото сам зове за унищожение.

Поредният случай на абсолютно недопустима реч на омразата взриви Фейсбук и Туитър.

Потребители коментират, че е крайно време да се вземат мерки срещу грозните обиди срещу политическите опоненти и  призивите към агресия, които Костадинов все по-често си позволява – очевидно смятайки се за недосегаем.

Въпреки че бе докладван многократно, постът на Костадинов не бе премахнат от социалната мрежа.

Прегледана: 84620

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече