ДСБ: Заставаме зад кандидатурата на Васил Терзиев

0

София се нуждае от коренна промяна на управлението, категорични са Демократи за силна България в позиция

„ДСБ София, категорично застава зад издигната от нас кандидатура на Васил Терзиев за кмет на София. Столицата се нуждае от коренна промяна на управлението си и екипът на ДСБ, като част от коалицията Демократична България, Продължаваме Промяната и Спаси София, ще допринесем за категорична победа и превръщането на София в модерна европейска столица с прозрачно и компетентно управление.“

Това се казва в официална позиция на Демократи за силна България.

„Нашите представители в общинския съвет и районните кметства ще бъдат гарант, че дългогодишно отстояваните политики в опозиция, най-сетне ще бъдат осъществени“, допълват от ДСБ.

„Кандидатурата на проф. Вили Лилков не е обсъждана в ДСБ, а самият той от години не е активен член. Търсеното разцеплението в нашата общност, работи единствено за намаляване на шансовете ни за категорична победа на предстоящите местни избори и единствено и само в интерес на статуквото“, завършва позицията.

Припомняме, че Вили Лилков беше издигнат за кандидат за кмет на София от инициативен комитет, а вчера самият той обяви, че ще се бори за поста на предстоящия местен вот.

Прегледана: 78375

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече