Николина Чакърдъкова: От месеци зет ми и дъщеря ми не са заедно

0

Трима мъже влязоха в болница, след като са били намушкани с нож в заведение в село в община Гърмен. Пострадалите твърдят, че са станали жертва на мъж в неадекватно състояние и твърдят, че той е зет на народната певица Николина Чакърдъкова. В съобщение до Bulgaria ON AIR тя заяви, че от месеци заподозреният е разделен с дъщеря ѝ.

Късно вечерта в събота пред заведение на площада в центъра на село Балдево мъж във видимо неадекватно състояние намушква с нож трима мъже. Единият от тях е синът на Борис Партулов.

„Трима са заклани, намушкани, разрязани като прасета. Цялата дясна длан е разрязана и ножът е минал от дланта към горната част“, каза Партулов.

Пострадалите разпознават нападателя си. Оказва се, че той е зет на фолклорната певица Николина Чакърдъкова.

„Над селото ходил в комплекс, напил се е, слиза надолу и прави тази беля“, разказа Борис Партулов. Той обясни, че синът му и неговите приятели по никакъв начин не са провокирали заподозрения за нападението Симеон Бакалов.

„Синът ми и другите момчета им казали: „Седнете на другата маса, пийте си бутилката и кротуваме“. Той скача и започва да раздава правосъдие“, допълни той и каза, че Симеон има и други провинения.

Прегледана: 65710

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече