Деси Стоянова се върна в телевизията след загубата на съпруга си

0

Водещата на „Преди обед“ Деси Стоянова се върна на работа в телевизията, след като преди две седмици неочаквано почина съпругът ѝ Велислав Русев.

Журналистката използва първите си минути в ефир, за да благодари на всички, които са били до нея в трудния момент и не успя да сдържи сълзите си.

„Връщайки се, имам да направя една констатация и да изразя една надежда. Когато човек преминава през нещо, през което аз минавам, си дава сметка наистина, на 1000%, колко изключително важна е подкрепата на хората около него. Това е нещото, от което зависи оцеляването. Зависи да посрещнеш болката и да я понесеш“, сподели Деси пред колегата си Петър и зрителите на сутрешното предаване

„Затова искам да благодаря на всички – на най-близките си хора, на семейството си, на приятелите си, на всички вас от „Преди обед“, за разбирането и съпричастността. И да благодаря на всички тези хиляди хора, които ми писаха в социалните мрежи. „Преди обед“ винаги е бил оазис, пространство, в което се абстрахираме от всичко друго и се радваме на живота. И аз сега се връщам с надеждата да продължи да бъде това място за мен“, каза още Деси.

„Най-вероятно няма да съм в най-усмихнатата си форма понякога“, каза журналистката, но сподели, че е сигурна, че в ефир ще преживее много моменти, които ще я карат да се смее, дори понякога до сълзи.

„Факт е, че когато нещо те разтърси до основи, продължаването напред не е лесно, но категорично си давам сметка, че това, което помага, е стремежът да виждаш светлата страна на живота. И това е нещото, което аз ще се стремя да правя оттук нататък и да цениш мига, защото ние имаме само и единствено него“, завърши Стоянова.

Междувременно от bTV обявиха, че връщат в ефир и доскорошния тв партньор на Деси – Александър Кадиев. Той ще е водещ на играта „Кой да знае?“, която ще върви всяка делнична вечер от 1 януари в праймтайма от 20 ч.

Прегледана: 88290

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече