РАЗСЛЕДВАНЕ: Митническият служител Наско Атанасов върза брокера в Темида Мартин Нотариуса с подземния бос Къро

0

Митническият служител Наско Атанасов – Рибаря, осветлен като близък до Мартин Нотариуса, върза брокера в Темида с подземния бос Красимир Каменов – Къро, разкри ексклузивно източник на Narod.bg от Съдебната палата в София.

Вече гръмна в медиите, че Наско Атанасов слага ръка на имоти за десетки милиони с ромски НПО-та благодарение на никому неизвестния, но достатъчно услужлив Арбитражен съд при Европейската юридическа палата и сходния по „качество” на правораздаването Софийски арбитражен съд към Сдружение „Международна асоциация за правосъдие и арбитраж”.

Сега съдебният източник на Narod.bg направи нови разкритията по темата – оказва, че митничарят от бюрото в Драгоман Наско Атанасов по прякор Рибаря въртял доходоносен бизнес с обществени поръчки за зареждане на детски градини, затвори и центрове за бежанци с хранителни продукти под покровителството на митичния подземен бос Красимир Каменов – Къро, на когото отчитал процент от източените държавни средства.

Наско Рибаря не само бил закрилян от боса, зловещо разстрелян заедно с жена си на 25 май 2023-а в „Константия”, най-богатия квартал на столицата на Южноафриканската република – Кейптуан.

Митническият служител дори ползвал офис на зеленчуковата борса в кв. „Слатина“ – „Слатина-Къра”, собственост на екзекутирания гангстер.

В подземна София се мълви, че след смъртта на Къро на 25 май 2023-а Наско Рибаря се опитал да завземе част от тъмния му бизнес. Навярно митничарят се вдъхновил от щедрите почерпки, получени от господаря на подземния свят, предполага източникът на Narod.bg.

Именно заради близките си връзки с ъндърграунда Наско сменил своето фамилно име „Рибаров” на „Атанасов” по отъпкания път и с помощта на Мартин Нотариуса, който пък сменил своето ЕГН, за да заличи криминално си минало, твърди още информаторът на Narod.bg.

Докато Наско Рибаря трупал финансови средства, неговата половинка – Кристина Дойчинова, с бясна скорост пазарувала апетитни имоти на безценица по утвърдената схема чрез арбитраж, цесия, завещания и ЧСИ, за която вече споменахме.

Справка в публичните регистри сочи, че голяма част от имотите са препродадени, вероятно, за да бъдат изпрани парите от престъпния бизнес на съпруга ѝ, с изключение на апартаментите в тузарския комплекс „Силвър Сити“.

Дойчинова овладяла до съвършенство имотните похвати, тъй като била близка до адвокат Виолета Герова, която е известна като корифей в придобиването на имоти. Приятелството на Кристина и Герова датирало от 2018 година, когато Дойчинова продала свой апартамент на Герова.

Окрилена от контактите на съпруга си, Кристина безцеремонно се разпореждала в комплекс „Силвър Сити“, където притежавала 5 апартамента, като завзела общи части и заплашва почтените съседи с „лошите момчета“.

Остава отворен въпросът докога държавата ще позволява подобни своеволия да остават без санкция, както и къде е прокуратурата, която да провери как митничарят Наско си е купил последен модел SUV от премиум немската марка „Ауди” със заплата на държавен служител?!

Очаквайте нови данни за митничаря Наско, жена му и семейният бизнес, готов за остриетата на Борислав Сарафов!

Прегледана: 80605

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече